Håropsætning

Med en håropsætning fra Vintage Styling Salon bliver du krøllet, børstet, touperet og lakeret, til du ligner en filmstjerne! Med de skønneste produkter fra Maria Nila, der både er fri for parabener, er veganske og carbon neutrale, kan du med god samvittighed læne dig tilbage i stolen, og på en time lade dig forvandle, så ingen vil kunne tage øjnene fra dig. Tag eventuelt et kig i vores galleri for inspiration, eller kig forbi til en uforpligtende snak.

Hollywood Waves

For at opnå disse fantastiske bløde bølger, skal du afsætte halvanden time af din tid – til gengæld vil vi nusle og pusle om hver eneste hårstrå, med de dejligste velduftende produkter. Bring lidt ekstra glamour til tilværelsen med denne ekstraordinært luksuriøse frisure, der ikke vil kunne overgås af andre til festen.

Brudestyling

Hvis der er én dag i livet, man ikke må have en dårlig hårdag, er det på sin bryllupsdag. Vintage Styling Salon står klar til at sørge for, at hår og make-up er det sidste, du skal stresse over til dit bryllup. Inklusivt i prisen er en prøveopsætning, så du på den store dag bare kan sætte dig i stolen velvidende om, at vi ved nøjagtigt, hvad du gerne vil have. Så kan du slappe helt af og bare glæde dig, til gommen fælder en lille tåre over sin smukke brud!
Hvis dine brudepiger, mor eller andre også vil styles i samme omgang, får de rabat på styling. Husk – vi kommer også gerne til dig.