Vintage Styling Salon er den første af sin slags i Danmark.

Vi er specialister i vintagehår- og make-up, og dyrker skønhedsidealerne fra før 1969.

Vi kender godt idealet fra film og tv-serier. Håret er altid sat i de mest sirlige krøller, og hjemmet forlades aldrig uden læbestift. Men i en travl hverdag, kan det være uoverskueligt at sove med curlere og stå op en time tidligere. Derfor kommer Vintage Styling Salon dig til undsætning. Om det blot er til mere luksus i hverdagen eller til den helt store dag, står vi klar til at hjælpe – hår, make-up, negle – du kan få hele pakken, og komme til at ligne en skønhedsdronning, når du forlader det hyggelige kælderlokale i Badstuestræde.

Vintage Styling Salon bliver drevet af Karen B. Hartig, som også ejer butikken A Touch of Vintage på samme adresse. Siden åbningen af butikken i 2015, har hun oplevet, at mange kvinder længes efter stilen, men ikke ved hvordan de skal opnå den. Fra foråret 2018 blev det for alvor muligt at tilbyde disse kvinder, det de ønsker – et fuldendt look fra inderst til yderst inkl. hår, make-up og negle.

Gabrielle Dalgaard er autodidakt make-up artist og hårstylist med en kæmpe viden indenfor mode og skønhed fra den første halvdel af det 20. århundrede. Hun har været med hos Vintage Styling Salon fra begyndelsen, og var desuden også involveret i butikken inden da. I dag står Gabrielle for den daglige drift af salonen. (Per 15. februar er Gabrielle desværre blevet langtidssygemeldt. Vi ønsker hende god bedring og glæder os til at se hende snart igen.)

Karen B. Hartig

Gabrielle Dalgaard

Gabrielle og Karen deler en stor passion for skønhed, og dyrker vintagestilen til hverdag. Blandt andet derfor, er de i stand til at vejlede dig bedst muligt hvad end det er til et hverdags look eller den helt store glimmer og glamour – der er ikke meget de nyder mere end at transformere folk og vise, at alle kan se godt ud i vintage!

Godt nok dyrker vi de gamle teknikker, men dermed ikke sagt, at vi bruger freon og porter til at sætte lokkerne med. Det er vigtigt for os at vi bruger produkter, der leverer de bedste resultater, men også at de er miljøvenlige. Derfor vælges der så vidt muligt veganske og parfumefrie produkter, når jagten gå ind. Vintage Styling Salon har derfor valgt de svenske hårprodukter REF og Maria Nila. Til vores negle behandlinger bruger vi EVO2 biosculpture-gel, en permanent lak, der er mindre skadelig end andre lignende produkter på markedet. Det hele uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er meget mere end en skønhedssalon
Mangler du en god ide til din fødselsdag eller din venindens polterarbend? Hos Vintage Styling Salon er det også muligt at booke forskellige typer af events. Det være sig alt fra photoshoots, forskellige pakker af dagsarrangementer, eller sågar en mobil styling salon, som kommer ud når firmaet holder sommerfest i 50’er-tema. En forkælende manicure, som pigerne kan glæde sig over, i op til 3 uger. Derudover bliver der også, med jævne mellemrum afholdt kurser, så du kan lære at gøre det derhjemme. Det er muligt at få skræddersyet et kursus.

Book tid eller kontakt os for at høre mere.

Nu også med barber

Vi er super stolte over ny også at kunne byde herrerne velkommen i vores salon.

Simonas Matelis (til daglig bare Simon) er opvokset i Vilnius, Litauen, boet og arbejdet i Scotland og har nu fundet sig til rette i København. Han har samlet på barbergrej siden han var en stor dreng og har en kæmpe viden og interesse for det klassiske barberhåndværk. Ud over at være dygtig med ragekniven er Simon også en fænomenal bartender og har blandt andet en stor viden om wiskey så mon ikke at der med hans indrykning på Badstuestræde kommer til at ske ting og sager der kunne tiltale det maskuline segment.

Simonas Matelis