Manicure

Du kender de klassiske gel-lak systemer, med flotte farver, der holder sig både glansfulde og flage-fri i flere uger. Nu introducerer vi -Bio Sculpture Gels EVO2 gel-lak, der kan alt det samme og holder lige så godt, men som både er 5-free og vegansk.
Hvad betyder det så? Ganske simpelt kan du nu få skønne negle uden at skade krop og miljø – 5-free betyder ganske enkelt, at der ikke er tilsat de 5 skadelige stoffer formaldehyde, toluene, DBP, resin og kamfer. Udover det, indeholder lakkerne heller ikke tilsætninger fra dyr, og er ej heller testet på disse. Produktet er designet til at fremme neglenes gennemtrængelighed af luft og fugt for en markant forbedret sundhed af neglepladen. Lakken er desuden infusioneret med vitamin A og E, der migrerer til neglen – selv efter tørring. Din naturnegl slides altså ikke ligeså hårdt, som ved andre systemer.

– Og personligt synes vi, det holder bedre, end andre systemer.

Inklusivt i prisen er en mini-manicure, hvor vi plejer neglebåndene og former samt klargører neglen til produktet.

Skal du have fjernet et produkt, der ikke er lagt hos os eller en ekstraordinært krævende tilretning af neglen, skal du bestille en tillægstid.

Tillæg for half moon

Dette tillæg kan ikke stå alene men skal bookes sammen med en manicure.

Tillæg for half-moons og fransk kant: +100kr (+30 min)
For lidt ekstra finesse og vintagefølelse, vil vi gerne tilbyde at lave half moon nails eller fransk kant på dine negle. Disse looks opstod i 30’erne for at kunne spare på farven ved ikke at skulle lægge ny lak, bare fordi der kom udvoksning etc.

Bliver du, som os, helt afhængig af dette system, vil vi gerne tilbyde dig hver tiende behandling gratis. Få et stempelkort i salonen.

EVO2

EVO2 er en permanent neglelak eller gel-lak fra Biosculpture gel. Systemet skal, som vi kender det fra andre mærker, hærdes i LED lampe og holder fra 2 til 6 uger med høj glans. Men hvorfor så EVO2? Det var let for os at vælge, da vi så at EVO2 er 5-free (Fri for Toluene, DBP, Formaldehyd, Formaldehyd Resin og Camphor) og Vegansk/Cruelty free. Samtidigt lader produktet din naturnegl ånde og tilfører ligeledes vitaminer. For os er der ingen tvivl om at EVO2 er det bedste og mindst skadelige produkt på markedet, og vi er blevet helt afhængige af det – derfor har vi gjort hver 10. behandling gratis.