Barber efter alle kunstens regler

Det er ikke kun kvinderne, der kan få det fulde look hos Vintage Styling Salon. Fra slutningen af Februar 2019, har det været muligt for herrerne at få tilrettet overskægget, trimmet skægget og sågar glatbarberet issen.

Vores dygtige barber Simon står klar med en helt klassisk barbering, ja vi taler ragekniv, saks og naturligvis med varme omslag som forberedelse.

Herpå siden kan du læse lidt om vores forskellige tilbud ud i barberkunsten, og skulle du blive fristet kan du booke tid ved at klikke book nu.

Klassiske behandlinger

Klassisk skægtrimning (350 kr)

Imens skægget børstes, konfereres der om hvorledes herren ønsker sit skæg. Skal det beholde formen, hvor meget af længden skal tages af og andre ønsker. Så rettes skægget til med saks. Dette gøres i et tempo hvor der kan evalueres undervejs, og herren er med hele vejen. Når skægget er færdigt, og har fået olie, fjernes hårene på kinder og hals med maskine og disse områder får aftershave creme.

Signatur skægtrimning: (450 kr)

Dette er for herren der ønsker lidt ekstra forkælelse. Som ved vores klassiske skægtrimning børstes skægget, alt imens der konfereres om længde, form og deslige. Ligeledes rettes skægget til med saks. Når skægget har nået sit rette udseende lægges der et varmt omslag på kinder og hals og håret her fjernes med ragekniv. Når kinder og hals er fine og glatte, påføres aftershave creme og skægget gives olie.

Klassik barbering med varmt omslag: (600 kr)

Vi starter med at vaske herrens ansigt, hvorefter der lægges et varmt håndklæde over for at forberede huden på behandlingen. Efter lidt tid tilføjes olie til huden og et nyt varmt omslag lægges på, således olien kan få lov at virke. Herefter påføres barberskum og herren barberes med ragekniv. Barberingen afsluttes med en god nærende aftershave-creme som er egnet til den følsomme hud, der nu er blottet. Før herren sendes tilbage til verden udenfor, tilføjes fugt i form af olie og han kan gå verden imøde – frisk og nybarberet.

Denne behandling kan også udføres på hovedet, skulle herren ønske en spejlblank isse.

Foruden disse tre tilbydes også retning af overskæg samt klipning med maskine.

Kvalitet og garanti

Hos os er du altid garanteret en klassisk tilgang, høj standard og et glimt i øjet. Det er vigtigt at du føler dig hjemme, og at du har mulighed for at returnere til dit liv direkte fra stolen.

Med andre ord, du kan med fordel kigge forbi til behandling og betragte det som en lille pause i din arbejdsdag. Vi lægger vægt på komfort og hygiejne, og bruger kun produkter, som vi kan stå 100% indenfor.